Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui continuen els actes del Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida a Vilafranca

Hi haurà una projecció de Cine Club i una acció de JAHVA a La Fornal.

Els actes entorn d’aquesta data s’han centrat enguany en el col·lectiu jove amb un lema provocador i al mateix temps, clar, "Enganxa’t al làtex" . El programa d’ activitats es va encetar dissabte, 19 de novembre, amb un curs d’ agents de salut dirigit a una desena d’ alumnes dels instituts de Vilafranca. Aquesta setmana, de dilluns a divendres, hi ha parades informatives als 3 instituts, on aquests joves, i la tècnica de salut comunitària, Imma Marrugat, informen als seus companys sobre l’ ús del preservatiu, les primeres relacions sexuals i la prevenció del VIH i dels serveis on es poden adreçar.Com que les activitats s’ adrecen als joves, també s’ ha buscat espais juvenils. Així, dimecres s’ inaugurava una exposició de cartells de diverses campanyes sobre VIH-SIDA, al Cafè El Coro. Els cartells provenen de diferents països de la Unió Europea i es podran veure fins el 14 de desembre.

Tot el material artístic de la campanya ha anat a càrrec dels alumnes de l’ escola d’ art ARSENAL, que al mateix temps que han creat un punt de llibre, el cartell i un pin han abordat la qüestió.Seguint amb el programa d’ actes, avui, divendres, hi haurà una projecció al Bogart, oberta a tots els públics. El passi, en col·laboració amb Cine Club Vilafranca, inclourà el documental "Dentro de garganta profunda" i el curt "Invulnerable" que ha obtingut el premi del jurat a la 10ena Mostra de Curtmetratges de Vilafranca amb molt bona resposta per part del públic.

La projecció estarà presentada per el psicòleg, Dani Borrell, que dinamitza els tallers de sexualitat i SIDA als instituts.

A la Fornal JAHVA obsequia amb lubricants i preservatius a aquells que s`informin sobre les malalties de transmissió sexual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: