Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vida i Esperança ha recaptat 28 mil €euro; per la creació d’un centre de discapacit

Aquest divendres al vespre les Caves Codorniu de Sant Sadurní van acollir un sopar solidari organitzat per la Fundació, presidida per el vilafranquí Pere Lluís Miret, que centra les seves activitats en donar

Diferents empreses penedesenques van donar suport a aquest projecte, participant en el sopar i en el sorteig i subhasta d’objectes que es va fer posteriorment i que va permetre la recaptació de 28 mil € per a un projecte adreçat a nens amb discapacitats. Es tracta de la construcció d’un centre integrat per atenció al discapacitat infantil que la Fundació Vida i Esperança té previst construir en un barri marginal de la capital dominicana.

Pere Lluís Miret destaca que a Santo Domingo hi ha moltes dificultats de transport i una de les novetats és un servei que, amb suport de diferents institucions religioses de la zona, s’adreça a casa dels afectats. Pere Lluís Miret ha qualificat d’èxit de convocatòria l’acte d’aquest divendres a Can Codorniu, amb la participació de 300 persones, i en el transcurs del qual es van subhastar entre d’altres un estol de visó o una samarreta signada pel jugador del Barça, Ronaldinyo.La Fundació Vida i Esperança es va constituir fa cinc anys a Vilafranca i en tot aquest temps ha treballat en projectes de suport i cooperació a la República Dominicana. Entre d’altres projectes s’ha finançat per exemple un banc d’aliments que beneficia a unes 3500 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: