Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han signat un conveni amb el Grup Reyal, que els aportarà 45 mil euros,

Les converses entre el grup immobiliari i el Patronat dels Castellers de Vilafranca van començar a principi d’ any i s’ han materialitzat aquest dimarts, amb la signatura del conveni.

El Grup Reyal aportarà 45 mil euros, 7’5 milions de les antigues pessetes, entre aquest any i el 2007, que es destinaran a la restauració de la teulada de Cal Figarot i a l’ ampliació de la cuina i dels serveis. A canvi, la colla cedeix els drets de la seva imatge a Reyal.

El president del Patronat dels Castellers de Vilafranca, Josep Cabré, ha qualificat el conveni de bon acord. Per la seva part, el director general del Grup Reyal, Jordi Moix, ha explicat els objectius de la seva empresa.

Fruit d’ aquesta col·laboració, el dissabte 22 d’ octubre tindrà lloc una nova edició de la Pedalada Verda. Enguany, a causa de la intensa agenda castellera dels Verds se celebra un mes més tard i com a novetat, presenta un recorregut diferent.

També començarà més aviat, a dos quarts de 5 de la tarda, des de la Rambla de la Girada, i després de passar per tots els barris de la Vila, acabarà al Parc de Llevant, on el Grup Reyal construeix la primera fase de la "Ciutat Jardí El Vilar".

A l’ arribada al Parc de Llevant hi haurà activitats diverses i una actuació castellera.

Tots els participants a la Pedalada Verda rebran una samarreta d’ obsequi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: