Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de setembre s’ha iniciat la setena temporada del programa Solidària de Vilafranca TV que

El Solidària és un programa informatiu que pretén difondre l’activitat que desenvolupen les ONG en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament que produeix Vilafranca TV.

La renovació de l’espai ha permès millorar la seva divulgació. Per exemple la temporada anterior era emès per 32 les televisions locals d’arreu de Catalunya que l’oferien, abastant tot el territori català, des de la TV de Figueres o de Girona, passant per Manresa, o Vic, l’Hospitalet, Badalona, i fins arribar al Canal Segrià de Lleida, per exemple.

El programa té una durada de 15 minuts, tracta temes d’actualitat i ofereix reportatges de d’activitats solidàries. També incorpora reportatges que expliquen de forma monogràfica i de forma detallada algun aspecte concret de l’àmbit de la cooperació. El reportatge s’acompanya d’una entrevista i finalment el programa ofereix també una agenda d’activitats. El Solidària compta amb la col·laboració del programa Tots x Tots de ComRàdio i de la ONG Sicom. El programa està produït per Vilafranca TV amb el suport

econòmic de l’ajuntament de Vilafranca, el Fons Català de Cooperació i la Diputació de Barcelona. A Vilafranca TV podeu veure el Solidaria els divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: