Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les dissetenes jornades d’estudis Penedesencs se centraran en l’època medieval, i obriran un cicle q

A finals de mes s’iniciaran aquestes jornades d’estudis penendesencs, que arriben a la seva dissetena edició, i que enguany centraran la seva activitat en parlar de l’etapa medieval a la nostra comarca.

Les jornades s’iniciaran el 30 de setembre, continuaran el dia 1 d’octubre, i tindran la seva cloenda els dies 7 i 8 d’octubre. Precissament però, la cloenda servirà per donar el tret de sortida a un cicle que al llarg de tot el curs, per tant fins a l’estiu vinent, acostarà la història medieval del Penedès a la majoria de poblacions.

Es tracta d’un projecte molt ambiciós que vol arribar a la majoria de poblacions del Penedès històric. A banda de les conferències, hi haurà una exposició que amb el títol de "El Castell termenat d’Olèrdola", vol ser un reconeixement al nucli d’Olèrdola, el punt d’inici del Penedès.

També s’ha editat un llibre, un primer número sobre una col·lecció que vol acostar al públic tot el que es pot trobar al terme d’Olèrdola. Aquest primer recull tota la informació ampliada que es mostra en l’exposició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: