Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 25a Mostra de Vins i Caves es trasllada al Moll de la Fusta amb notable presència d’elaboradors d

Des d’ avui i fins diumenge, la Mostra celebra una efemèride molt especial, el 25è aniversari.

Per primera vegada, aquesta cita coincideix en el mateix lloc i dies amb la 20a Mostra de Cuina barcelonina, organitzada pel Gremi de Restauració. Així doncs, es podrà gaudir del maridatge de vins i caves amb la cuina catalana en el marc de l’Any de la Gastronomia.

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya també presenta un canvi d’emplaçament, traslladant-se al Moll de la Fusta, per tal de disposar de més espai i habilitar taules altes per deixar les copes i els plats.

La inauguració va a càrrec del director de l’INCAVI, Joan Aguado, i del director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, Salvador Puig, a les 7 d’ aquesta tarda. A més, la restauradora i cuinera, Mey Hofmann, serà l’encarregada de llegir el pregó.

Aguado, ha explicat que aquest aparador dels vins i caves catalans és visitat, majoritàriament, per públic de Barcelona i de l’ àrea metropolitana segons una enquesta realitzada l’ any passat.

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que organitza l’INCAVI, aplega 30 cellers de vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya fins diumenge. Enguany, hi participen una vintena de cellers de les DO Penedès i Cava des dels grans com Codorniu, Freixenet i Torres fins a COVIDES, passant per Maset del Lleó, Castell de Vilarnau o les Bodegues Pinord.

Al llarg d’ aquests dies també es podran conèixer les diferents activitats que duen a terme les entitats i associacions relacionades amb el vi i el cava.

Excepte avui, l’ horari de la Mostra és de 12 del migdia a deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: