Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ple de l’Ajuntament de Torrelles de Foix ha aprovat el Pla General d’Ordenació Urbana, inicialmen

La setmana passada, el Ple de l’Ajuntament de Torrelles de Foix va aprovar per majoria les modificacions del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que recullen i donen resposta a les noves circumstàncies del municipi.

Per això, el nou Pla proposa preservar al màxim l’entorn natural del municipi, la construcció d’habitatges o el desenvolupament del sector terciari i industrial per garantir la creació d’ocupació a Torrelles. També per majoria, el Ple va aprovar les taxes de subministrament d’aigua potable, que representen una rebaixa considerable a les urbanitzacions de Can Coral i Plana de les Torres. En el cas de Can Coral però, hi ha un sobrepreu per la repercussió de les instal.lacions de la urbanització de 0’19€/m3.

Per unanimitat, es va aprovar el padró a 1 de gener, amb 2.175 persones i el plenari també va aprovar, per unanimitat, el conveni col·lectiu i els pactes de condicions del personal laboral i funcionari de l’Ajuntament de Torrelles, que ja havia estat prèviament aprovat per l’ Assemblea General de Treballadors i Treballadores. Durant aquesta sessió plenària, es va aprovar la dimissió de la regidora de Convergència i Unió, Maria del Carme Cruz Criado, per motius personals, així com la dels tres següents membres de la llista electoral de CiU. El Ple va acordar enviar a la Junta Electoral la proposta de nomenament com a regidor de Jaume Morató.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: