Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EL Partit Popular demana l’adaptació de l’estació de Sant Sadurní per els usuaris amb mobilitat redu

La proposta vol facilitar i millorar l`accés a l`andada central, que és per on circulen els trens en direcció Barcelona i Tarragona

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de Llei instant el Consell Executiu a reclamar al Govern de l’Estat que encarregui a l’Administrador d’Infrastructures Ferroviàries (ADIF) l’adaptació de l’estació de Sant Sadurní, per tal que els usuaris amb mobilitat reduïda puguin accedir a l’andana central.

Dolors Montserrat ha explicat que l’estació de ferrocarril de Sant Sadurní no disposa d’aquests accessos i per passar d’una andana a l’altre s’ha de fer per un pas subterrani o, alternativament, per sobre de les vies per un pas habilitat amb antigues travesses de fusta que són especialment relliscoses quan plou.

En aquest sentit, la diputada popular ha posat de manifest la perillositat que suposa per a les persones amb mobilitat reduïda passar per sobre de les vies.

A més, Dolors Montserrat ha assenyalat que l’estació de Sant Sadurní, així com moltes del Penedès han incrementat molt el nombre de viatgers. donat que la població de la comarca ha crescut un 12% en els darrers anys i s’han instal·lat nombrosos polígons industrials que generen una gran activitat i moviment de persones.

Sant Sadurní, ha comentat Montserrat, necessita l’adaptació de l’estació perquè els viatgers puguin accedir sense barreres a l’andana central que és per on circulen els trens en direcció Barcelona i Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: