Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un individu per agressió a la seva parella

Els fets van succeir diumenge cap a ¾ de 7 de la matinada quan la Policia Local va rebre l’avís d’una persona que havia trobat una dona al carrer de la Cort amb

Traslladada una patrulla de la Policia Local al lloc dels fets, els agents van poder comprovar que la dona tenia hematomes diversos i signes de violència a la cara i al coll. Poc després agents de la Policia Local van detenir l’agressor a la plaça de Santa Maria i van posar-lo a disposició de la Guàrdia Civil. La dona va presentar denúncia contra el seu agressor i va ser assistida a l’Hospital.

La Policia Local de Vilafranca també va detenir diumenge a la nit un individu per alteració de l’ordre públic i desobediència als agents. Els fets van començar arran de l’avís que en un establiment del carrer de Sant Joan hi havia individus en estat ebri que molestaven els clients. A l’arribada dels agents dos dels individus van deixar l’establiment, mentre que un tercer va continuar alterant l’ordre i va insultar els agents. L’home va ser detingut per alteració de l’ordre i desobediència als agents de l’autoritat, motiu pel qual va ingressar al dipòsit de detinguts de la Policia Local.

Finalment, agents de la Policia Local van inacutar dissabte cap a les 9 del matí una peça de droga, presumptament haixix, a uns individus que estaven dintre d’un cotxe estacionat al carrer de Santa Clara. Els agents van cursar la denúncia corresponent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: