Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació contra el càncer de Vilafranca celebrarà aquest dissabte la recapta anual pels carrers

L’associació espanyola contra el càncer fa una recapta cada any per aquestes dates per recollir fons i invertir-los en investigacions mèdiques i en beques.

La secció local de l’associació s’adhereix com cada any a la recapta tot aprofitant la conjuntura de les Fires de Maig. A més de disposar d’un stand, l’associació vilafranquina instal·larà taules a diferents indrets de la vila i els voluntaris es desplegaran pels carrers amb les seves guardioles per demanar diners que s’invertiran en la lluita contra la malaltia.

Les taules petitòries s’instal·laran en diversos punts de Vilafranca i l’associació comptarà amb la col·laboració de diversos voluntaris que s’ofereixen per ajudar en un dia tan intens com aquest. Aquests voluntaris s’uneixen als que ja hi ha dins l’associació contra el càncer de Vilafranca i que fan la funció de junta de l’associació. Aquesta congrega persones afectades, altres que no ho estan i, la majoria, homes i dones amb un càncer ja superat.

L’associació programa xerrades altres activitats de forma habitual amb la finalitat d’informar sobre una malaltia molt freqüent i que pot afectar qualsevol. Per exemple, el 23 de maig, hi ha una activitat que consistirà en una conferència sobre el càncer que pronunciarà el doctor Antoni Font.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: