Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Secretari General de la Confederació de Comerç de Catalunya enceta els actes previs a les fires

Ahir es va celebrar una edició especial del Tribuna Oberta, dedicada a les fires de maig amb la conferència que va pronunciar Miquel àngel Fraile sota el títol "El comerç, motor i identitat

El missatge del secretari general de la Confederació de Comerç va ser que cal mimar el nostre comerç perquè dóna identitat a les ciutats, i és un element de creació de riquesa, de llocs de treball i diversificació de rendes. Per això va fer una crida a les administracions perquè facin polítiques que puguin afavorir la tasca del petit i mitjà comerç. D’altra banda va apuntar també que els comerciants han d’estar atents els nous canvis, les tecnologies, la globalització o la immigració.Entre algunes bones notícies , Fraile, va apuntar que les organitzacions de comerciants han aconseguit que el Tribunal de Defensa de la Competència obligui a les entitats bancàries i les caixes redueixin , a partir del 15 de juliol, les comissions que cobren als botiguers per l’ús de les targetes de crèdit en els establiments comercials.El Tribuna Oberta el va cloure l’alcalde de Vilafranca , Marcel Esteve, agraint la conferència de Fraile, sobre tot perquè va ser un suport al comerç, que en bona part és l’essència de la creació de Vilafranca com a vila. Esteve també va apuntar que l’acte d’ahir era el primer previ a la celebració de les fires de maig que són l’exponent de la vitalitat comercial de Vilafranca. Uns actes de les fires de maig que continuen avui amb el pregó que anirà a càrrec del president de la Fira de Barcelona i delegat de la cambra de comerç a l’Alt Penedès, Josep Lluís Bonet. El pregó tindrà lloc a dos quarts de 9 d’aquest vespre al saló de sessions de la casa de la vila i serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: