Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la 9ª mostra de curtmetratges de Vilafranca amb una bona acollida del públic

Aquest cap de setmana s’han celebrat les tres sessions de selecció oficial de la novena mostra de curts vilafranquina.

El divendres, en la primera sessió, es va aconseguir omplir la sala 2 del Casal, un fet que confirma la bona salut de la mostra i la fidelització del seu públic. Tal com comentava des de Cine Club Vilafranca Jordi Romeu, la primera projecció deixava bon gust de boca als organitzadors.

Romeu també destacava que bona part del públic ja és habitual a les sessions de la mostra.

Els tres dies de selecció oficial, divendres, dissabte i diumenge, han permès veure els treballs dels joves realitzadors de l’estat, obres de tota mena d’estils. Un dels membres del jurat d’enguany, el director del programa Fanzivid, Jep Porras, parlava de la varietat dels treballs presentats.

Durant els tres dies de selecció oficial el públic podia votar el seu curt preferit.

La propera cita a la mostra de curts de Vilafranca tindrà lloc avui i demà a les dues sessions de Pantalla oberta, secció dedicada als treballs en format vídeo dels joves realitzadors. En la primera sessió, que tindrà lloc a les deu de la nit a l’Auditori del museu, es podrà veure un curt fet per joves realitzadors penedesencs: Sota un sistema incoherent d’accions, de Ramon Tort i Jordi Casanovas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: