Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons encetaran els actes del seu 45è aniversari amb un assaig especial d’ex-falconers

Els Falcons ja tenen a punt el calendari d’actes per la celebració del seu aniversari, que coincideix amb el pont de la constitució.

El primer dels actes serà, com a novetat un assaig el dia 3 de desembre a l’Escorxador amb els falcons i ex-falcons de Vilafranca.

Degut a l’assaig , el pregó que habitualment es feia el divendres tindrà lloc el dissabte, 4 de desembre a l’ateneu municipal a càrrec de Enric Moya Sanchez “El Quique”. Després del pregó hi haurà un passi de vídeo i, en acabar, un xeflis popular

I, a mitjanit, al Pub Sí, se celebrarà la Gran festa falconera amb entrada lliure. L’activitat de diumenge començarà a les cinc de la tarda a la zona esportiva, allà se celebrarà un Torneig de futbol sala entre els equips: Castellers de Vilafranca, Xicots de Vilafranca, Ex-Falcons i Falcons de Vilafranca. El dilluns l’activitat començarà aviat amb l’inici del tretzè rally falconer, a dos quarts de nou davant de Santa Maria.

Les inscripcions es poden fer a la Barberia Santó, c/ Puigmolto 13.

El dimarts durant tot el dia, hi hauran atraccions inflables a la Plaça del Penedès i a les cinc de la tarda es farà una xocolatada popular. Després de la xocolata es farà un cercavila-berenar pels carrers de Vilafranca acompanyats per la xaranga Cafrà. I, per acabar, la Sala teatre acollirà, a partir de les dotze de la nit, el Gran ball d’aniversari amb l’orquestra Mitjanit. El dimecres a partir de les dotze del migdia sortirà del davant del Casal una cercavila. En arribar a la rambla es farà una tronada i, per últim, els falcons i ex falcons faran la seva actuació al Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: