Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Sabadell dona 22.500 euros a la residència de disminuïts de Guardiola de Font-Rubí

La Fundació Caixa Sabadell ha subvencionat el projecte de “Residència per a disminuïts amb transtorns de conducta”, que es duu a terme al municipi penedesenc.

En virtut del conveni signat amb la Generalitat per donar suport a diferents entitats i associacions del país, la Fundació Caixa Sabadell ha subvencionat el projecte de “Residència per a disminuïts amb transtorns de conducta”, presentat per l’Associació catalana d’integració i desenvolupament humà que realitza aquest projecte a Guardiola de Font-Rubí.

L’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà va ser creada el 1994 i està ubicada al barri de Gràcia de Barcelona, des d’on realitza tota mena de programes destinats a millorar la qualitat de vida de les persones amb una intel·ligència límit i amb discapacitats psíquiques lleus. La seva atenció integral arriba a diferents llocs de Catalunya i també resta oberta a totes aquelles persones amb risc d’exclusió social.

El conveni que la Fundació Caixa Sabadell ha signat amb la Generalitat de Catalunya contempla el suport a un total de 42 projectes que impliquen 13 comarques catalanes, amb una dotació global de 686.350 euros. En aquest conjunt hi ha 11 projectes que estan relacionats amb accions socials i assistencials i la resta pertanyen a entitats culturals i de promoció esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: