Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Menú anti crisi per 3 euros

El restaurant-pizzeria Umami de Vilafranca va oferir ahir als seus clients un menú anti cisi de 3 euros

L’actual situació econòmica està motivant que molts empresaris es plantegin determinades accions per fer front a la situació i aconseguir la fidelització dels seus clients. Per facilitar l’arribada a final de mes el propietari i cuiner del Restaurant-Pizzeria Umami, José António Gutiérrez, va tenir la pensada ahir d’oferir el mateix menú del dia, però al preu de 3 euros, enlloc dels 12 euros que costa habitualment.

Un menú d’aquest restaurant del carrer Sant Bernat de Vilafranca en el que entre els primers plats s’hi poden trobar per exemple milfulles de patata amb foie gratinat al forn, o entre els segons bacallà amb ceba ceramelitzada. Gutiérrez diu que aquesta és una idea, però que seria bo que hi hagués més unitat entre els restauradors de la comarca per millorar la promoció del Penedès.

La crisi també està afectant als restaurants en general que estan apostant cada cop més pels menus tancats que permeten als clients saber exactament quina serà la despesa final.

De moment el menú de crisi a 3 euros ha estat una iniciativa aïllada, però José António Gutiérrez no descarta fer alguna acció similar cada final de mes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: