Dijous, 22 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà per segon any consecutiu el Festival del Dibuix Big Draw

El proper dissabte 21 d’octubre, a la tarda, diversos espais del Centre de la Vila acolliran activitats del Festival del Dibuix Big Draw. Vilafranca acull aquesta activitat per segon any.

Vilafranca se suma a aquesta celebració oferint sis tallers gratuïts amb participació oberta a tothom, sense límit d’edat i sense inscripció prèvia.
La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, ha estat presentada aquest matí pel regidor de Cultura Raimon Gusi, acompanyat de diversos artistes que oferiran els tallers com Anna Mongay, Rebeca Menchón, Marc Sadurní i Fina Raventós, en nom de l’Escola Arsenal.
Raimon Gusi ha recordat que la festa va sorgir a Londres l’any 2000 amb l’objectiu de posar en valor el fet de dibuixar i posar-lo a l’abast del públic. L’any passat la festa va ser un èxit i esperen que es consolidi. La tècnica de Cultura de l’Ajuntament, Sílvia Amigó, comenta que enguany Vilafranca s’ha sumat també a les ciutats que col·laboren amb el Big Draw.
L’horari de l’activitat serà entre 2/4 de 6 de la tarda i les 8 del vespre. Enguany s’ha allargat una hora més l’horari per l’èxit de l’any passat que va desbordar les previsions. Unes 200 persones van passar per cadascun dels tallers.
Els tallers tindran lloc al carrer Galceran, a la plaça Jaume I, al pati de la capella de Sant Joan, davant del Palau Baltà, a la plaça Santa Maria i a la plaça de la Vila. En cas de pluja els tallers es traslladarien a l’Escorxador.

Enquesta

Qui representa millor el nacionalisme espanyol és...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
El contrapunt
Francisco Romero
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: