Dimecres, 20 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà per segon any consecutiu el Festival del Dibuix Big Draw

El proper dissabte 21 d’octubre, a la tarda, diversos espais del Centre de la Vila acolliran activitats del Festival del Dibuix Big Draw. Vilafranca acull aquesta activitat per segon any.

Vilafranca se suma a aquesta celebració oferint sis tallers gratuïts amb participació oberta a tothom, sense límit d’edat i sense inscripció prèvia.
La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, ha estat presentada aquest matí pel regidor de Cultura Raimon Gusi, acompanyat de diversos artistes que oferiran els tallers com Anna Mongay, Rebeca Menchón, Marc Sadurní i Fina Raventós, en nom de l’Escola Arsenal.
Raimon Gusi ha recordat que la festa va sorgir a Londres l’any 2000 amb l’objectiu de posar en valor el fet de dibuixar i posar-lo a l’abast del públic. L’any passat la festa va ser un èxit i esperen que es consolidi. La tècnica de Cultura de l’Ajuntament, Sílvia Amigó, comenta que enguany Vilafranca s’ha sumat també a les ciutats que col·laboren amb el Big Draw.
L’horari de l’activitat serà entre 2/4 de 6 de la tarda i les 8 del vespre. Enguany s’ha allargat una hora més l’horari per l’èxit de l’any passat que va desbordar les previsions. Unes 200 persones van passar per cadascun dels tallers.
Els tallers tindran lloc al carrer Galceran, a la plaça Jaume I, al pati de la capella de Sant Joan, davant del Palau Baltà, a la plaça Santa Maria i a la plaça de la Vila. En cas de pluja els tallers es traslladarien a l’Escorxador.

Enquesta

Volem acollir refugiats…

Programació

Ràdio Vilafranca

14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
El contrapunt
Mònica Hill
15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
El contrapunt
Mònica Hill
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: