Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acull aquest dissabte la 8a edició del festival del dibuix Big Draw

Vilafranca acull aquest dissabte la 8a edició del festival del dibuix Big Draw

Com cada any, a partir d’un lema es treballen expressions artístiques centrades en el dibuix i amb participació de professionals locals que condueixen els diferents tallers.

Es tracta d’un esdeveniment de reivindicació del gaudi i la pràctica del dibuix amb 6 tallers d’il·lustració i dibuix repartits per diferents espais de la vila que treballaran el lema ‘Dibuixant amb els sentits’ amb tècniques i materials diversos.

Aquest any es busca interpretar el món i interioritzar les nostres vivències a través dels sentits. Els tallers estan adreçats a tots els públics sense límits d’edat, són gratuïts i sense inscripció prèvia.

Tindran lloc de 2/4 de 6 de la tarda fins a les 8 del vespre, i estaran ubicats al Claustre dels Trinitaris, a la plaça del Carme, davant del Palau Baltà, la plaça Jaume i el pati exterior de L’Escorxador.

Els col·lectius que enguany hi participaran són: l’Escola Municipal d’Art Arsenal, el Batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals, el Zig-Zag Centre d’expressió Plàstica, i també tres tallers a càrrec del col·lectiu Gargot, amb Muntsa González i Jordi Gordi, Mariona Ríos i Nil Serramià i Gemma Guasch i Patricia Carceller. La coordinació anirà a càrrec del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: