Dilluns, 11 de desembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Centenars de persones s’han mobilitzat avui a Vilafranca per estendre l’aturada general

Aquest matí de dimarts, a les nou, s’ha convocat una assemblea popular oberta per organitzar les actuacions destinades a estendre l’aturada general per tot Vilafranca.

La jornada de vaga i aturada general ha estat convocada en protesta per la repressió policial durant l’1 d’octubre però també per manifestar la voluntat que s’apliquin els resultats del referèndum.

Fins al moment, la resposta que estan tenint les crides a la mobilització de la ciutadania ha estat molt bona.

L’assemblea, que ha tingut un ampli seguiment, ha servit per dividir els assistents en grups amb funcions concretes. Un grup s’ha quedat a la plaça de la vila fent pancartes per la manifestació prevista per les dotze del migdia i elaborant-ne el manifest. Un altre grup s’ha dividit en tres columnes per anar pels diferents barris de Vilafranca traslladant els missatges de la vaga general i de l’aturada de país.

Finalment, un grup integrat pels esplais i els escoltes, s’ha quedat també a la plaça de la Vila oferint activitats per a la canalla.

La propera convocatòria després de la manifestació del migdia té lloc aquesta tarda, a les sis, a la plaça de la Vila de Vilafranca, així com a la resta de capitals de comarca. A Barcelona, la mobilització tindrà lloc a la mateixa hora a la Plaça Universitat.

Comentaris

Enquesta

Que hi hagi presos polítics i exiliats afavoreix…

Programació

Ràdio Vilafranca

06:00
Jazz FM
Musical
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Actualitat - Els Monjos
Festa d'encesa de llums de Nadal
05:45
Saníssim
Les recomanacions
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: