Dimecres, 20 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Centenars de persones s’han mobilitzat avui a Vilafranca per estendre l’aturada general

Aquest matí de dimarts, a les nou, s’ha convocat una assemblea popular oberta per organitzar les actuacions destinades a estendre l’aturada general per tot Vilafranca.

La jornada de vaga i aturada general ha estat convocada en protesta per la repressió policial durant l’1 d’octubre però també per manifestar la voluntat que s’apliquin els resultats del referèndum.

Fins al moment, la resposta que estan tenint les crides a la mobilització de la ciutadania ha estat molt bona.

L’assemblea, que ha tingut un ampli seguiment, ha servit per dividir els assistents en grups amb funcions concretes. Un grup s’ha quedat a la plaça de la vila fent pancartes per la manifestació prevista per les dotze del migdia i elaborant-ne el manifest. Un altre grup s’ha dividit en tres columnes per anar pels diferents barris de Vilafranca traslladant els missatges de la vaga general i de l’aturada de país.

Finalment, un grup integrat pels esplais i els escoltes, s’ha quedat també a la plaça de la Vila oferint activitats per a la canalla.

La propera convocatòria després de la manifestació del migdia té lloc aquesta tarda, a les sis, a la plaça de la Vila de Vilafranca, així com a la resta de capitals de comarca. A Barcelona, la mobilització tindrà lloc a la mateixa hora a la Plaça Universitat.

Enquesta

Volem acollir refugiats…

Programació

Ràdio Vilafranca

14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
El contrapunt
Mònica Hill
15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
El contrapunt
Mònica Hill
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: