Dimecres, 18 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Banc Sabadell ha acordat traslladar el seu domicili social a la ciutat d’Alacant.

El trasllat no afecta al normal funcionament de les oficines al Penedès.

En un comunicat de l’entitat adreçat a la nostra redacció s’explica que Banc Sabadell adopta aquesta decisió per protegir els interessos dels seus clients, accionistes i empleats.

Recordem que des de que l’any 2013 Banc Sabadell va absorbir la xarxa d’oficines de Caixa Penedès, Vilafranca és seu de la Direcció Regional Catalunya Oest, que gestiona el 33% de l’activitat de negoci de Catalunya.

El comunicat assegura també que el Banc Sabadell continuarà desenvolupant amb absoluta normalitat la seva activitat al servei de les empreses i les famílies en tots els territoris en els quals és present sota la supervisió del Banc Central Europeu i la regulació de l’Autoritat  Bancària Europea.

El trasllat de domicili social no comporta moviment d’empleats, atès que l’entitat disposa de seus corporatives i operatives en diverses ciutats d’Espanya i del Regne Unit.

Fundat fa 135 anys, Banc Sabadell és avui una empresa de l’IBEX 35 i un grup bancari internacional amb una xarxa de 2.800 oficines i més d’11 milions de clients a Espanya, on actualment es concentra el 70% del seu negoci, i també al Regne Unit, els Estats Units i Mèxic, on desenvolupa el 30% restant.

Comentaris

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: