Dimecres, 18 de juliol de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní és un dels municipis amb un major percentatge de recollida selectiva de Catalunya

Sant Sadurní d’Anoia, amb un 77,76%, es manté com un dels municipis amb un major percentatge de recollida selectiva de Catalunya

L’Agència de Residus de Catalunya ha presentat l’informe amb els resultats de la recollida de residus a l’any 2016. Sant Sadurní d’Anoia, amb un 77,7%, es manté com un dels municipis amb un major percentatge de recollida selectiva, amb una mitjana de brossa per habitant dia d’1,10 kg i 402 quilos de brossa a l’any per habitant. L’any passat, el municipi va generar més de 5 tones de brossa.

La mitjana al Penedès en recollida selectiva es situa al 36,6% – amb una mitjana d’1,26 kg de brossa per habitant i dia i 459 quilos per habitant a l’any, mentre que a Catalunya l’índex de recollida selectiva va ser del 38,5%.

Sant Sadurní es troba entre els deu municipis de Catalunya entre 5.000 i 20.000 habitants amb un percentatge més alt de recollida selectiva – només el superen poblacions com Cabrils, Artés, Sant Antoni de Vilamajor, Santpedor i Taradell, i el que més recicla en poblacions entre 10.000 i 20.000 habitants.

L’Ajuntament agraeix la sensibilització i conscienciació de la majoria de la població, que participa i fomenta la recollida selectiva dels residus domèstics i l’impuls de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, però continua insistint en la necessitat de mantenir i reforçar els bons hàbits, així com lamentar l’incivisme i pràctiques d’una minoria que continua sense separar els residus i fent un mal ús de les papereres de la via pública.

Enquesta

Per gaudir de les vacances no hi ha res com…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
NX. L'entrevista
Entrevista d'actualitat, amb Mònica Hernández
10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: