Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica de Vilafranca ha participat al concert inaugural del Simposi de Música Coral

Els millors cors del món s’han citat a Barcelona amb motiu de l’onzè Simposi Mundial de Música Coral, que s’està celebrant a la capital catalana des de dissabte passat i fins diumenge.

El Simposi compta amb la presència dels 24 millors cors del món procedents dels cinc continents, que han superat una selecció feta per experts internacionals, i també d’altres cors catalans i d’arreu, fins a un total de més de 70 cors.

La Polifònica de Vilafranca ha estat un dels cors escollits per interpretar el Concert Inaugural del Simposi, que tenia lloc dissabte al vespre a l’Auditori de Barcelona.

El programa constava de dues estrenes absolutes escrites per a l’ocasió per autors catalans: el recull ‘Ressons d’Al Andalus’, per a cor, solistes i conjunt instrumental, i ‘L’Indòmit Corser’, obra d’encàrrec del Simposi, per a cor, cobla i percussió, que era dirigida pel propi compositor, Marc Timon.
D’altra banda, el director de la Polifònica de Vilafranca David Hernàndez serà un dels encarregats de dirigir el concert del Simposi a la Sagrada Família de Barcelona, el dimecres a les nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: