Divendres, 24 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca rep els infants saharauís que venen a passar les “Vacances en pau”

Ja fa 21 anys que des d’ACAPS Wilaia Penedès organitzen el que s’anomena “Vacances en pau”

Un projecte que treballa per a que famílies de la comarca acollin nens i nenes saharauis amb l’objectiu de que els infants puguin desconnectar durant l’estiu de la situació que tenen al seu país, allunyar-se de la calor i, sobretot, passar revisions mèdiques en condicions.

Enguany participen en aquest projecte 14 preadolescents d’entre 9 i 13 anys, 11 nens i 3 nenes, molts d’ells repetidors en aquesta experiència. De totes les tasques que porta a terme ACAPS Wilaia Penedès, Vacances en Pau és el projecte que té més visibilitat al territori i es podria considerar el més important ja que, al llarg de l’any, els permet fer sensibilització de la realitat d’aquests nens i nenes.

Des d’ACAPS Wilaia fan algunes recomanacions a les famílies que tinguin la idea d’acollir durant un estiu un infant saharaui.

Demanen que la decisió es prengui amb calma ja que han d’estar oberts a qualsevol circumstància que els hi pugui sorgir. En definitiva, les famílies han de tenir ganes d’acollir l’infant i estar convençuts que li poden oferir una bona atenció.

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
20:30
Esport base
La Granada - Ribes (futbol cadet)
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: