Diumenge, 18 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca rep els infants saharauís que venen a passar les “Vacances en pau”

Ja fa 21 anys que des d’ACAPS Wilaia Penedès organitzen el que s’anomena “Vacances en pau”

Un projecte que treballa per a que famílies de la comarca acollin nens i nenes saharauis amb l’objectiu de que els infants puguin desconnectar durant l’estiu de la situació que tenen al seu país, allunyar-se de la calor i, sobretot, passar revisions mèdiques en condicions.

Enguany participen en aquest projecte 14 preadolescents d’entre 9 i 13 anys, 11 nens i 3 nenes, molts d’ells repetidors en aquesta experiència. De totes les tasques que porta a terme ACAPS Wilaia Penedès, Vacances en Pau és el projecte que té més visibilitat al territori i es podria considerar el més important ja que, al llarg de l’any, els permet fer sensibilització de la realitat d’aquests nens i nenes.

Des d’ACAPS Wilaia fan algunes recomanacions a les famílies que tinguin la idea d’acollir durant un estiu un infant saharaui.

Demanen que la decisió es prengui amb calma ja que han d’estar oberts a qualsevol circumstància que els hi pugui sorgir. En definitiva, les famílies han de tenir ganes d’acollir l’infant i estar convençuts que li poden oferir una bona atenció.

Enquesta

Trobo que la música de les rues de Carnaval és...

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas

Penedès Televisió

19:00
Vijazz
Vijazz 2017 - Jazz, The Story
19:45
Carrers de Vilafranca
Avinguda de la Pelegrina

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: