L’estudi del sociòleg i poeta madrileny, membre de l’Associació Catalana per la Pau, analitza el negoci de la producció d’aliments a escala planetària i denuncia l’especulació financera al voltant dels productes agraris. <br />
Totes les notícies
Totes les notícies
L’estudi del sociòleg i poeta madrileny, membre de l’Associació Catalana per la Pau, analitza el negoci de la producció d’aliments a escala planetària i denuncia l’especulació financera al voltant dels productes agraris. <br />
El dramaturg vilafranquí, que ara té en cartell l’ambiciosa nova versió de Una Història Catalana al TNC, ha estat presentat aquest matí pels administradors com a pregoner de la festa major de Vilafranca 2013.
Aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala Gran de l’Escorxador de Vilafranca l’Agrupació local del PSC de Vilafranca presentarà el llibre de Raimon Obiols "El mínim que es pot dir. Memòries polítiques".
La Fundació Parera obre el període per a la presentació de sol•licituds per optar a una beca d’estudi per el curs 2013-2014
Dilluns comença la 97a Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní amb el lema "Fem de les grans persones grans exemples"<br />
Dimecres es va celebrar el ple ordinari a Sant Sadurní, en el que es va aprovar, amb el suport dels dos socis de govern PSC i ERC i el recolzament de CiU, la modificació de l’ordenança que regula la utilització del centre de serveis a les empreses.
En un comunicat BMN fa un plantejament positiu de l’evolució dels resultats assenyalant que completa el seu sanejament per gairebé 3.700 milions i preveu resultats positius des de 2013.
Recordeu que la matinada del diumenge a les dues de la matinada s’haurà d’avançar el rellotge una hora, i per tant seran les 3h. <br />
Aquest percentatge d’ocupació suposa que es mantenen les dades respecte la setmana santa de l’any passat, consolidant l’oferta de turisme rural del Penedès i mostrant un bon comportament del sector malgrat l’entorn de crisi.
Poc després de reis, les pastisseries que treballen la xocolata es posen en marxa per idear les figures que aquests dies omplen els seus aparadors. El treball de la xocolata és delicat i requereix temps i paciència. Però també cal pensar en els temes als quals es donarà protagonisme. Les figures tradicionals, començant per l’ou, la gallina i el conill de Pasqua, segueixen competint amb les modes temporals perquè mai passen de moda i tenen molts clients fixes.