Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera setmana d’abril, per la gent gran

Dilluns comença la 97a Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní amb el lema "Fem de les grans persones grans exemples"<br />

<br />El proper 1 d’abril Sant Sadurní donarà el tret de sortida a la 97a Setmana de la Gent Gran, que es va presentar la setmana passada a l’Ajuntament, una iniciativa impulsada per la regidoria d’Acció Social amb el suport de la Comissió de la Gent Gran i que oferirà de l’1 al 5 d’abril diverses propostes i actes per homenatjar als avis i àvies de la vila. Un dels actes centrals d’aquesta celebració serà el Dinar de Germanor, junt amb la missa, l’actuació de la Coral Sant Sadurní i l’exposició de treballs i manualitats a la Casa dels Avis.<br />Una de les accions solidàries que es durà a terme durant la Setmana de la Gent Gran serà la Campanya de recollida de productes d’higiene personal destinats a Càritas. El regidor d`Acció Social, Francesc Sáez, explicava que les recollides solidàries habitualment són d’aliments però que parlant-ho amb Càritas es van adonar que moltes persones amb dificultats econòmiques també tenen problemes per comprar fins i tot productes de neteja i higiene personal. Per aquest motiu es demanarà als assistents a les diverses activitats de la Setmana de la Gent Gran aportacions en productes d’higiene, com sabons, xampús, colònies o dentífrics.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: