Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Masies del Penedès fixa l’ocupació per aquesta setmana santa entre un 85 i un 90%

Aquest percentatge d’ocupació suposa que es mantenen les dades respecte la setmana santa de l’any passat, consolidant l’oferta de turisme rural del Penedès i mostrant un bon comportament del sector malgrat l’entorn de crisi.

Les quaranta cases que formen part de l’associació Masies del Penedès, de residències i cases de pagès, tenen pràcticament ple fins al dilluns i ja fa gairebé dos mesos que havien tancat reserves. <br />
El president de Masies del Penedès Raimon Olivella creu que el sector pot estar satisfet amb aquests resultats.

Per aquestes dates de setmana santa se sol reservar amb molta antelació, com passa tradicionalment per Sant Joan o per Cap d’any, perquè els clients saben que es poden quedar sense lloc. Pel que fa al perfil de client, és familiar i gairebé sempre procedeix de Catalunya o de la resta de l’estat espanyol, a diferència del de la temporada d’estiu.

Sobre les previsions meteorològiques per a aquests dies de festa, Olivella opina que no els afecta especialment perquè, en ser estades curtes, els clients solen gaudir de la casa i de l’entorn d’aquesta.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: