Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Meritòria però insuficient victòria del Sant Ramon, que descendeix a Segona Catalana

Pel que fa als altres dos representants comarcals a Primera, el Noia B jugarà promoció d’ascens a Nacional Catalana, i els Monjos intentarà fugir de la promoció de permanència en l’última jornada.

L’equip sènior del Sant Ramon arribava a la penúltima jornada de lliga obligat a guanyar i a esperar una ensopegada del seu rival directe, l’Espanyol, per mantenir opcions de permanència. Tot i sumar una heroica victòria contra el Cubelles, l’equip va acabar baixant de categoria: l’Espanyol no va fallar.

El Sant Ramon va mantenir l’esperança durant uns minuts, després de la seva victòria per 5-4 contra el Cubelles, però la victòria de l’Espanyol a la pista del Congrès va certificar el descens dels col·legials a Segona Catalana.

El Cubelles va començar avançant-se al marcador amb gol de Gerard Bertran al minut 12.

A quatre pel descans els vilafranquins aconseguien empatar. El xut de Jordi Catasús va acabar dins. Gol en pròpia per fer l’1-1 al final del primer acte.

Només corrien 30 segons de la segona part, però el Sant Ramon ja tornava a anar a remolc. Un ex del Patí com Andrés Esquinas feia l’1-2.

Al minut 5 Saul Calvet, anotava l’1-3. I al 13, l’1-4 de Gerard Bertran.

Amb l’1-4, el Sant Ramon semblava molt lluny de poder lluitar per la victòria. Contra tot pronòstic, amb només 4 minuts i 30 segons restants, arribava una reacció memorable dels col·legials, que van acabar celebrant la victòria in extremis.

Joan Munné feia el 2-4. A 2:30 pel final, Joan Hill, el tercer. I en només mig minut després arribava l’empat a 4, de Ferran Vallès.

I a 14 segons pel final del final, el Sant Ramon certificava la remuntada amb una directa transformada per Joan Hill. Triomf que malauradament no evita el descens.

Per davant una intranscendent última jornada a la pista de l’Alpicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: