Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es desfà de l’Igualada per la via ràpida i ja és a semifinals

El rival dels sadurninencs a semifinals serà el Liceo. La sèrie arrenca divendres a les 20:30h, a l’Ateneu.

El Noia va tornar a superar l’Igualada en el segon partit de quarts de final del playoff de l’OKLliga. Triomf que finiquita la sèrie i dona el passi a les semifinals: eliminatòria al millor de cinc partits contra el Liceo que arrenca aquest divendres a l’Ateneu.

Els de Pere Varias ja són a semis. El Noia es va emportar el segon partit de quarts amb un treballat triomf a la pròrroga per 4-6 davant l’Igualada. Les Comes va registrar una de les millors entrades del curs amb un ambient molt calent.

Al minut quatre Jordi Bargalló va rematar a gol una assistència a mitja alçada d’Aleix Esteller, en un letal contraatac de l’equip cavista. Amb aquest gol matiner, un Noia molt còmode sobre la pista va portar el joc al seu terreny. La gran defensa local va impedir marxar al descans amb una renda més àmplia.

El segon temps pràcticament començava amb dues dues inferioritats seguides pel Noia Aleix Marimon empatava per l’Igualada.

Una gran jugada de Bargalló suposava l’1-2.

A sis minuts pel final, la bogeria. L’Igualada capgirava el marcador amb dos gols de falta directa de Marimon, després de les blaves de Mendes i Rovira.

Quedaven tres minuts: Bargalló signava el seu hat-trick amb un llançament de mitja pista, i a 46 segons per acabar, Gabarró transformava una directa que semblava sentenciar el partit i l’eliminatòria, però la valentia de l’Igualada, treient el porter, es va recompensar amb el 4-4 de Gerard Riba, a vint segons per acabar, i forçant la pròrroga.

Només arrancar la primera part del temps extra, Rovira feia el cinquè aprofitant un refús. I a l’inici de la segona meitat, Xavi Costa anotava el 4-6 definitiu.

El Noia, a semis, contra el Liceo. La sèrie arrenca divendres a l’Ateneu.

Divendres i diumenge el dos primers partits, i la setmana següent la sèrie contra el Liceo passa a Riazor. Els gallecs també es van desfer del Voltregà en dos partits. L’altra semifinal serà entre Barça i Reus, després d’eliminar a Sant Just i Calafell en dos partits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: