Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CRAE Toni Inglés estrena un mural amb compromís social, obra de l’artista urbà Pep Walls

Els infants i joves han participat al procés creatiu i la família, la salut mental i el futur han estat els fils conductors escollits per a ser representats al mural.

Des del passat mes de febrer, l’artista urbà Pep Walls està treballant amb els infants i joves del CRAE Toni Inglés per canviar l’estètica del centre amb la creació d’un mural en el que han participat els mateixos menors. Tal i com explica el director del CRAE Toni Inglés, Jordi Gracia, la voluntat és que l’espai els hi sigui més proper i acollidor. La sotsdirectora del centre, Sílvia Figueras, afegeix que es tracta d’una altra manera de donar veu als nens i nenes i de que puguin fer casa seva amb trets distintius propis.

El projecte va ser idea de l’artista urbà Pep Walls. Va ser ell qui va contactar directament amb la Cooperativa d’Iniciativa Social Actúa que és qui gestiona el CRAE Toni Inglés. Segons explica el mateix artista, la intenció és empoderar els infants i joves del centre.

El mural s’ha pintat en dos parts. La part inferior s’ha fet conjuntament amb els infants i joves del CRAE i la part superior l’ha pintat Pep Walls mitjançant l’ús d’una plataforma elevadora. Els menors han estat partíceps del procés creatiu i és que el mural vol comunicar les seves ambicions i inquietuds. La família, la salut mental i el futur han estat els fils conductors que els infants han escollit per a ser representats al mural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: