Dilluns, 3 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca diu adéu a la Tercera Federació amb un últim partit intrascendent al Prat

Últim partit de la temporada per un Vila ja descendit a Lliga Elit. Per la seva banda, el Prat es juga la plaça al playoff d’ascens. El partit, dissabte, a les 18h, en directe per Ràdio Vilafranca.

El FC Vilafranca acomiada la temporada aquest dissabte, a les 18h, al Sagnier davant el Prat. Últim partit a Tercera per un Vilafranca que va perdre categoria la setmana passada i que, per tant, arriba absolutament sense res en joc: únicament l’honor de poder tancar la lliga amb un triomf.

Un triomf que, això sí, seria un gerro d’aigua freda per un Prat que es juga la seva classificació pel playoff d’ascens. Ara mateix, l’equip potablava ocupa el cinquè lloc, la darrera plaça de promoció, i darrere tenen el Tona empatat a punts. També la Montañesa, a dos del Prat, té opció de jugar playoff.

El rival del Vilafranca està protagonitzant una ratxa molt irregular de resultats, havent guanyat només dos dels últims 8 partits. Pel Vilafranca ja són tres jornades sense guanyar, una ratxa que ha abocat l’equip a un descens irremediable.

Els penedesencs, sense res en joc, podrien ser jutges en la lluita pel playoff. Aquest dissabte l’equip posarà punt i final a la seva etapa a Tercera, un periple que ha durat 14 anys. Final amarg per un club que fa 3 anys va viure un ascens frustrat, que fa un any es va salvar del descens als despatxos, i que per segon any consecutiu baixa a Lliga Elit; en aquesta ocasió sense remei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: