Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club premia els millors estudiants i la trajectòria de l’empresari Josep Ametller

Sira Clavero, Núria Navarro i Àlex Lasurt són els estudiants guardonats per l’entitat vilafranquina

El Claustre de Sant Francesc ha acollit l’entrega de la 29a edició dels Premis Joan Palau als Millors Estudiants de Vilafranca que concedeix anualment el Rotary Club de Vilafranca.

El primer premi ha estat per l’estudiant de Biomedicina de la Universitat de Lleida, Sira Clavero Bonell, provinent de l’Institut Milà i Fontanals. Amb una nota mitjana de 9,7, viatjarà a un camp de Suècia. Núria Navarro Balaguer ha obtingut el segon premi. Amb una nota d’accés de 9,6 va ser alumna de l’Institut Milà i Fontanals i actualment estudia el grau de Fisioteràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona. La Núria assistirà a un camp dels fiords de Noruega. El tercer premi ha estat per Àlex Lasurt Vadell, amb una nota de 9,2. Alumne de l’Escola Montagut, actualment estudia enginyeria química a la Universitat de Barcelona.

Els Campus d’Estiu tenen una durada de dues setmanes i estan organitzats per Clubs Rotarys de la zona on viatges els joves, que poden escollir entre 50 opcions. Àlex Lasurt viatjarà a un camp esportiu a la Toscana.

El president de l’entitat, Josep Ramon Rodríguez, i el responsable internacional del Rotary Club Vilafranca, David Amorós, juntament amb l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Francisco Romero, han estat els encarregats de fer l’entrega de premis. A més, l’acte també ha servit per a fer entrega al Premi a la Trajectòria Professional a l’empresari Josep Ametller, fundador d’Ametller Origen. Ametller ha agraït el premi i ha recordat que va començar “amb 28 anys i 30.000€”.

L’alcalde Francisco Romero ha destacat la humilitat i la persistència de Josep Ametller i la importància de premis com els del Rotary com “una oportunitat per gaudir d’estades a l’exterior”, i ha remarcat que l’esforç i el treball constant “permeten fer realitat les nostres fites”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: