Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit Solidària del Rotary Vilafranca recapta 22.000€ per la Fundació Amics Joan Petit

El sopar es va fer el passat 20 de maig, i va comptar amb la participació de 300 persones que juntament amb aportacions d’empreses i col·laboradors han sumat 22.046 euros.

L’Agrícol ha acollit l’acte d’entrega dels fons recaptats durant la 15a edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca el passat 20 de maig. L’acte ha recaptat un total de 22.046,97€ que s’han entregat en forma de xec solidari al president del patronat de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner.

A l’acte també han participat l’actual president el Rotary Club Vilafranca, Xavi Ruíz, i el president de l’entitat quan es va celebrar la 15a edició de la Nit Solidària, Josep Arassa. Torner agraïa la tasca i solidaritat del Rotary Club Vilafranca anunciant que la propera setmana farien entrega a l’Hospital Vall d’Hebron de la recaptació que totes els accions solidàries que s’han celebrat aquest any i que han assolit la xifra dels 100.000€.

Des del Rotary Vilafranca es va destacar la feina feta per Joan Petit, i es va agrair la participació dels 300 assistents al sopar i a tots els patrocinadors i col·laboradors que han fet possible l’assoliment d’aquesta important xifra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: