Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Stefano M. Cingolani i Jaume C. Pons Alorda presentaran les seves dues noves obres literàries

Tots dos fa anys que viuen a Vilafranca, integrats en el teixit social i cultural del territori.

L’acte tindrà lloc el dijous 11 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’Escorxador, i consistirà en una conversa poètica amb recital final.
Tot i que sobretot és conegut com un dels historiadors més importants dels Països Catalans, Stefano M. Cingolani també és autor de versos de gran factura mètrica i rítmica. Captaire és el seu segon poemari i veu la llum gràcies a Saldonar, un dels segells independents que integren la dinàmica Associació Llegir en Català. A través de les seves precioses pàgines, Cingolani elabora un retrat implacable del món i proporciona algunes composicions amarades de tendresa i de bellesa. Amb caràcter sensual i indòmit, la poesia de Cingolani acaba convertint-se en un cant desesperat a l’amor i al viure.
Tot i que fins ara havia publicat diversos títols de poesia, narrativa i traduccions d’altres llengües, és el primer cop que Jaume C. Pons Alorda s’enfronta al gènere assagístic. El resultat és Les cendres de Pasolini, amb publicació a l’editorial Lleonard Muntaner, una autèntica orgia de textos de diferents estils que reten un desenfadat i eufòric homenatge al geni italià que va dirigir alguns dels clàssics de la història universal del cinema com Il vangelo seccondo Mateo o Salò.
La Llibreria La Cultura s’encarrega de l’organització d’aquest acte literari que escalfa motors per a la Diada de Sant Jordi i que compta, també, amb el suport de les editorials Saldonar i Lleonard Muntaner.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: