Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, artistes convidats del Palau de la Música

Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, artistes convidats del Palau de la Música

Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda són els poetes convidats de la temporada 2021 – 2022 al Palau de la Música Catalana.

Els poetes Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda formen part de la llista d’artistes convidats de diferents disciplines que participaran a la programació del Palau de la Música Catalana durant la temporada 2021 – 2022. Una temporada que porta com a lema ‘Celebrem la vida’.

La nova temporada, presentada divendres passat, prorroga la relació amb els compositors convidats de les darreres dues temporades per completar els projectes concebuts. Jörg Widmann, Kaija Saariaho, Joan Magrané i Marc Timón tornaran a ser compositors convidats, mentre que l’artista visual Alba G. Corral il·lustrarà visualment la temporada i els projectes artístics en què participarà. Juntament amb ells, els poetes Jaume C. Pons Alorda i Anna Gual ens acompanyaran per posar paraules i veu a aquesta celebració de la música i la vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: