Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rai Escofet dimiteix i es paral·litza la unió entre Atlètic Vilafranca i l’Escola Marc Bartra

En les darreres hores, 33 entrenadors de l’Atlètic anunciaven la seva dimissió, en protesta contra l’acord entre entitats i la gestió del club.

Aquest divendres al migdia l’Atlètic Vilafranca ha adreçat un comunicat als mitjans anunciant la dimissió del president i patró de l’entitat, Rai Escofet. Al comunicat també s’informa de la paral·lització de l’acord entre l’Atlètic i l’Escola Marc Bartra, per la unió de les dues entitats sota el paraigües d’una sola. Els últims moviments d’un nombrós grup d’entrenadors i famílies, sota la plataforma ‘Salvem l’Atlètic Vilafranca’ han estat el detonant d’una situació que havia arribat a un punt irreconduïble.

El comunicat fet públic aquest migdia per l’Atlètic Vilafranca.

Aquest dijous al vespre la plataforma ‘Salvem l’Atlètic Vilafranca’ feia públic un nou comunicat en que es demanava avortar l’acord d’unió entre l’Atlètic i l’Escola Marc Bartra. A mode de protesta, en aquest darrer comunicat la plataforma anunciava la dimissió immediata de 33 tècnics de l’entitat, o el que és el mateix: que des d’aquest divendres els equips prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i diversitat es quedarien sense entrenar ni poder disputar partits. La carta també anunciava la dimissió dels coordinadors d’alevins, infantils i escoleta, a més de l’entrenador de porters.

El comunicat de ‘Salvem l’Atlètic Vilafranca’, a Instagram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: