Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic Vilafranca anuncia «principi d’acord» per la unió amb l’Escola Marc Bartra

Ambdues entitats segueixen treballant en l’acord definitiu, que, en cap cas, suposarà la desaparició de l’Atlètic Vilafranca.

La Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca ha comunicat aquesta setmana a les famílies, els jugadors i els tècnics el principi d’acord assolit amb l’Escola Marc Bartra, que portarà a la unió d’ambdues entitats sota una mateixa, amb el nom d’Unió Atlètic Vilafranca Fundació Esportiva.

El club s’ha pronunciat dies després que la plataforma Salvem l’Atlètic Vilafranca, es mostrès en contra d’aquesta unió a travès de les xarxes socials. Una plataforma, integrada per jugadors i entrenadors del club, que ha criticat «manca de transparència» a l’hora de comunicar l’acord, i ha reclamat «canvis estructurals» en la direcció del club.

Aquesta setmana, l’entitat, en una carta dirigida a jugadors i famílies, s’ha disculpat per no informar abans sobre l’acord, afegint que aquest silenci ha portat a «malentesos i rumors» que han «provocat danys a la imatge del club i els seus dirigents».

L’Atlètic explica que aquest acord amb l’Escola Marc Bartra acabarà d’enllestir-se en els propers dies.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: