Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca, seu de la tecnificació nacional de patinatge artístic, de la mà d’un campió del món

Patrick Venerucci, múltiple campió del món de Parelles d’Artístic i actualment seleccionador italià de la mateixa modalitat, va dirigir aquesta tecnificació de la Real Federación Española de Patinaje.

La Poliesportiva de Vilafranca ha estat la seu de la tecnificació nacional de Parelles d’Artístic organitzada per la Real Federación Española de Patinaje, amb la col·laboració de la Secció de Patinatge del Club Patí Sant Ramon. Una tecnificació impartida pel múltiples vegades campió del món de Parelles d’Artístic i actualment seleccionador italià de la mateixa modalitat, Patrick Venerucci.

Un total de 10 parelles procedents de Catalunya, Illes Balears i Galícia van participar durant les dues jornades d’entrenaments celebrades a la capital de l’Alt Penedès. Entre elles, les dues parelles nacionals del CP Sant Ramon, formades per Gloria Penu i Biel Pellissa, i Mireia Altés i Roger Saumell, campions a la Copa d’Europa de patinatge, al novembre del 2023.

Era una jornada centrada en la tecnificació d’individual lliure i parelles artístic. Allà també era present Dani Vàzquez, entrenador d’aquestes dues disciplines del Club Patí Sant Ramon.

Pel club vilafranquí, poder treballar conjuntament amb l’entrenador Patrick Venerucci, ha estat una experiència única.

Per complementar la formació es va comptar amb la presència de diferents jutges internacionals World Skate, entre ells el president de la comissió de jutges de World Skate Europe.

Durant la jornada es va posar especial èmfasi en les figures d’alçada, un dels exercicis més espectaculars de veure; les espirals, salts llençats, i també es van treballar aspectes coreogràfics-artístics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: