Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una jornada i una exposició sobre els ajuts Next Generation a la rehabilitació

El vestíbul de l’Oficina d’Habitatge i del claustre de Sant Francesc acull una exposició informativa dels tipus d’ajuts dels Fons Nex Generation per la rehabilitació d’habitatges particulars.

L’exposició estarà a Vilafranca fins el 8 d’abril.
A més, i amb l’organització de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona, el dijous passat tenia lloc a Vilafranca una jornada amb el lema ‘Els ajuts de rehabilitació d’habitatges i edificis. Fons Next Generation’.
La jornada constava de la presentació tècnica de l’exposició “ReHabilitem”, a càrrec de David Mongil, cap de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona.
Mongil remarca que hi ha ajuts per a tot tipus d’habitatges.

Per la seva banda el regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, destaca que l’exposició és una guia interessant per acompanyar als ciutadans.

Arribar a aconseguir els ajuts pot comportar un procés tècnic complex i l’objectiu és facilitar-lo.

Al claustre de Sant Francesc es va fer una taula rodona informativa a càrrec d’experts que tractaven sobre aspectes pràctics i resolució de dubtes de la tramitació dels ajuts Next Generation per la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges. Hi van intervenir Víctor Forns, coordinador de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Claudia Pecharroman, arquitecta de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i Oriol Farriol, arquitecte tècnic de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya. Moderarà la taula Marta Pradal, tècnica de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: