Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca vol ampliar el parc públic d’habitatge amb 55 pisos

Serien 6 habitatges al carrer Ferran, dos solars amb 7 i 15 habitatges al carrer Olèrdola i 27 habitatges al carrer del Nord.

La proposta de l’Ajuntament de Vilafranca per construir 55 habitatges de lloguer de protecció oficial en quatre solars municipals ha estat seleccionada en una de les convocatòries dels fons Next Generation.

Serien 6 habitatges al carrer Ferran, dos solars amb 7 i 15 habitatges al carrer Olèrdola i 27 habitatges al carrer del Nord.

Per passar a la següent fase i optar a una subvenció que supera els 2 milions 600 mil euros, l’Ajuntament ha de tenir garantit el cofinançament de les quatre promocions. La cooperativa d’habitatge Sostre Cívic ja ha manifestat l’interès de participar en el projecte.

La setmana que ve ja s’ha concertat una reunió entre l’Ajuntament i aquesta cooperativa mentre s’estan intensificant els contactes amb altres cooperatives i promotores que puguin estar interessades en aportar finançament.

Des d’Habitatge es considera que aquesta és una «oportunitat històrica» ja que en cada solar es pot subvencionar fins a un 50% del valor de la construcció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: