Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament subvenciona la rehabilitació energètica de 141 habitatges i locals del municipi

L’Ajuntament subvenciona la rehabilitació energètica de 141 habitatges i locals del municipi

Els ajuts es podien demanar fins al 31 de desembre o fins esgotar el pressupost, que és el que finalment ha succeït.

El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, ha explicat que “a la convocatòria de 2022 hi ha hagut un total de 67 sol·licituds que s’han pogut atendre de manera favorable que se sumen a les 74 que es van poder atendre l’any 2021”, totes elles distribuïdes entre els diferents barris del municipi. Les accions que podien optar a subvenció municipal són les obres de millora de l’aïllament de l’envolvent de l’habitatge, és a dir, l’aïllament de la façana, l’aïllament de la coberta i també les actuacions de substitució de tancaments. La partida municipal ha estat dotada anualment amb 120.000€, que s’ha traduït en una inversió global de més de 535.000€ en cadascuna de les anualitats.

La regidora de Medi Ambient, Lourdes Sánchez, explica que “l’actuació més sol·licitada, amb un 98%, ha estat la substitució dels tancaments”.

Actualment, l’Oficina Local d’Habitatge informa sobre els ajuts europeus Next Generation que sí que continuen vigents. Per a més informació, cal demanar cita prèvia a l’Oficina Local d’Habitatge (c/ Sant Pere, 3) a través del telèfon 93 818 06 54.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: