Diumenge, 28 d'abril de 2024

Tercera derrota seguida pel Vilafranca, que perd per 3-1 al camp del Vilassar

L’equip és penúltim, a dos punts de la salvació. Diumenge (12h), partit a Nou Barris, contra la Montañesa.

El Vilafranca, tot i ser competitiu, no va poder lluitar per la victòria davant un Vilassar que es va imposar per 3-1. L’equip segueix en posicions de descens; ara penúltim, a dos punts de la salvació.

Una setmana més es va repetir el que està sent el guió habitual en molts dels partits aquesta temporada. Al minut 7, l’equip ja es veia per sota al marcador amb l’1-0 d’Aleix Diaz.

Amb 1-0, el Vilafranca tenia una de les més clares a les botes del nou fitxatge, Riad.

Els penedesencs marxaven perdent per la mínima al descans. Però tot juts començar el segon temps, arribava el segon gol local, amb un golàs de falta d’Aleix Diaz.

Amb 2-0, el segon del Vilafranca, Gerard Boira, veia la targeta vermella.

Els penedesencs tornaven a trobar-se amb la mala sort en forma de travesser en aquesta acció de Genís Cargol.

Al 87 el joc directe premiava al Vilassar, que sentenciava, amb el tercer, obra de Ferran Duran.

Finalment el Vilafranca es trobava amb el gol. David Toro, que gaudia de 10 minuts en el seu retorn a la gespa, transformava un penal, al minut 94. Un gol que només servia per maquillar el resultat i fer el 3-1 definitiu.

L’equip és penúltim del Grup 5 de Tercera, amb 23 punts, un per sobre del cuer Castelldefels, i a dos de la salvació, que marca el Girona B. Diumenge, jornada 24, Montañesa – Vilafranca.