Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessió informativa per reclamar les despeses hipotecàries i altres clàusules bancàries abusives

Amb motiu del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores, el 15 de març, els Serveis de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Ajuntament de Vilafranca organitzen la sessió.

Una sessió per informar sobre com reclamar les despeses hipotecàries i altres clàusules bancàries abusives.
El Tribunal de Justícia de la Unió Europea, amb la seva recent sentència de 25 de gener, manté la porta oberta perquè les persones que van signar la seva hipoteca abans de juny de 2019 puguin reclamar la devolució de les despeses de constitució, considerades abusives pel Tribunal Suprem l’any 2015.
Davant la transcendència d’aquesta sentència, i en el marc de les activitats de celebració del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores, l’Oficina Comarcal de Consum de l’Alt Penedès i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de l’Ajuntament de Vilafranca organitzen una sessió informativa el dimecres 13 de març.
La sessió anirà a càrrec de Jaume-Miquel Ruiz i Gual, president de l’Associació de Consumidors ACU-ABAE Catalunya. S’explicaran les vies judicials i extrajudicials de reclamació i es resoldran els dubtes de les persones assistents.
La sessió tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escorxador a les 18.30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: