Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Només les ensopegades dels rivals mantenen amb vida el Vilafranca

Les derrotes de Castelldefels i Rapitenca, i l’empat de Girona B, deixen una jornada sense massa canvis a la cua. El Vilafranca, penúltim, a 3 punts de la salvació, perdia al camp de la Montañesa.

Derrota del Vilafranca en l’inici de l’etapa de David Vilajoana, que no podrà seure a la banqueta en els 10 partits que queden, al haver entrenat aquesta mateixa temporada al Granollers de Lliga Elit, la normativa no permet dirigir un altre equip. Expliquen les cròniques que començava el matí amb un golàs de Carlos García que mai veurem, ja que les càmeres no el van enregistrar.

S’igualava el gol anotat als dos minuts amb gol en pròpia d’Enric Bernat als 20 minuts, en una jugada plena de rebots i refusos dins l’àrea petita. Varo, que mantenia l’empat al descans, no podia fer res al minut 72, amb el penal transformat per Martí Alonso, certificant la derrota penedesenca.

Tot i els intents a la desesperada, no hi va haver premi per un Vilafranca que recuperava homes com Enric Bernat o Toni Cunill.

L’equip segueix penúltim amb 23 punts, a 3 de la salvació. Diumenge, a les 12h rebran un Peralada que lluita pel playoff.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: