Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fusió entre Atlètic Vilafranca i l’Escola Marc Bartra, a punt

L’anunci oficial de la unió es farà en els propers dies. Un grup de tècnics i famílies de l’Atlètic s’ha posicionat radicalment en contra.

En les properes setmanes, un cop passi Setmana Santa, està previst l’anunci oficial de la fusió de l’Atlètic Vilafranca i l’Escola de futbol Marc Bartra. Dues entitats que en els darrers temps havien viscut certes tensions i que ara caminaran plegats sota el paraigües d’una mateixa entitat.

La notícia de la unió entre entitats corria des de feia setmanes. Aquest dilluns al vespre, el perfil d’Instagram ‘Salvem l’Atlètic Vilafranca’, en nom d’un grup d’entrenadors i famílies de l’entitat, mostrava la seva disconformitat i criticava molt durament la gestió de l’actual junta directiva. En el comunicat, fins i tot, posen en dubte el futur de l’Atlètic Vilafranca.

Des del club, sorpresa davant aquesta reacció per part d’un sector de l’entitat. Està previst que en els propers dies hi hagi una reunió entre la directiva i els sectors més reticents perm posar en comú punts de vista i exposar el paradigma que s’obrirà a partir d’ara amb el nou acord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: