Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca, a per la segona Copa Princesa de la seva història

Els homes de Toni Aranda no han perdut cap partit aquesta temporada, i aquest cap de setmana intentaran tornar a aixecar la Copa a la Poliesportiva, com ja van fer l’any 2022.

Aquest cap de setmana els quatre millor equips de l’OKLliga Plata es donen cita a la Poliesportiva de Vilafranca. Alpicat i Lloret, del grup sud, i Vilafranca i Vic, del nord; tots quatre amb el mateix objectiu: aixecar la Copa diumenge a la tarda.

Pel Patí Vilafranca la competició té un gust especial. En el record, l’èxit de fa dues temporades, quan va aixecar la Copa al mateix escenari d’aquest cap de setmana. Com l’any 2022, el Patí també torna a lluitar per pujar a l’OKLliga. Però ara la lliga passa a un segon pla.

Després de la primera semifinal, dissabte a les 17:30h, entre Alpicat i Vic, a les 20h, arribarà el torn de l’amfitrió, el Patí Vilafranca, que es veurà les cares amb el Lloret.

L’equip prepara a consciencia la semifinal davant un Lloret que no posarà les coses gens fàcils.

En una competició com aquesta, amb format a partit únic, la igualtat serà màxima. Fa dos anys, ja es van veure partits amb resultats ajustats, i res fa pensar el contrari per la Copa d’enguany.

El Vilafranca, líder de la seva lliga, i que només ha cedit tres empats en tota la temporada, arriba amb optimisme. Si al final del cap de setmana l’equip segueix imbatut, la Copa es quedarà a casa.

La final de la Copa de la Princesa està prevista per diumenge, a les 16:15h. I allà és on vol estar present el Vilafranca, fent valdre la seva condició d’amfitrió i amb l’objectiu de poder brindar un títol a la seva afició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: