Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Patí segueix intractable abans de la Copa de la Princesa

Els vilafranquins s’imposen al Tordera per 6-1, amb gols de Marc Gual (x4), Roger Martí i Sergi Torné. L’equip continua líder, cinc punts sobre el Vic, que visita la Poliesportiva després de la Copa.

Marc Gual, amb quatre gols, va convertir-se en el protagonista del triomf per 6-1 davant el Tordera. Els vilafranquins començaven per davant al marcador gràcies a una diana matinera de Guali. Un Tordera molt combatiu situava la igualada cinc minuts després amb gol de Nico Torres.

El Patí, però, no va tenir problemes per sumar novament de tres. Gols de Marc Gual i Sergi Torné donaven dos gols de marge pels locals al descans.

Al segon temps, partit plàcid pel Vilafranca, que acabava sentenciant amb el quart de Roger Martí i dos gols més de Marc Gual, que es col·loca com a màxim golejador de l’equip aquest curs.

Superada la jornada 17 de lliga, l’equip segueix sense perdre i suma el 14è triomf de la temporada. El Patí marxa líder a l’aturada de la Copa de la Princesa, 5 punts per sobre d’un Vic que visitarà la Poliesportiva en la represa de la competició el proper 6 d’abril.