Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns que ve es presenta la XX 7 Cims a l’Escorxador

La presentació serà a les 20h. La marxa té les inscripcions obertes fins el 23 d’abril, i ja compta amb una quarantena de persones apuntades.

El proper dilluns 18 de març a les 20h, la sala gran de l’Escorxador de Vilafranca acollirà la presentació de la XX Marxa de resistència 7Cims 2024, que ja té les inscripcions obertes, al web https://cep.cat/7-cims-2024/

La presentació anirà a càrrec del director tècnic de la marxa, Paco Osuna, i comptarà amb la presència de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Gemma Romeu, l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, Natàlia Ramírez.

A continuació tindrà lloc una taula rodona dedicada al món de l’esport, amb el títol: ‘Córrer o caminar: quin és millor per a la salut a llarg termini?’, moderada pel periodista d’aquesta casa, Eric Guijarro.

A la taula rodona intervindran:

ROGER VIVES FONT
Periodista i mestre d’educació física. Fa curses d’asfalt i de muntanya, ha participat en la Marxa dels 7 Cims en vuit edicions i completat en dues ocasions la Copa Catalana de Caminades de Resistència (2014 i 2016).

JOAN TÉRMENS ARBÓS
Podòleg en pràctica privada, director de Clínica Térmens als seus centres de Vilafranca i Vilanova. Professor de podologia de la UB i la FUB (UVic) en cirurgia i biomecànica. Professor del Màster de Podologia esportiva (UB), professor del Màster de Podologia Pediàtrica (UB), professor del Màster Oficial de Cirurgia Podològica (UB), professor del Màster de Cirurgia de l’Avantpeu (UVic). Ha estat ponent de congressos de podologia i d’altres especialitats de la salut tan nacionals com internacionals.

TONI SANTISTEBAN RONCERO
Entrenador d’atletisme. Ha estat seleccionador català de curses de muntanya i ha entrenat corredors d’alt nivell, així com alguns dels participants de la Marxa 7 cims. És el corredor català en actiu que ha participat en més curses, amb més de 1.225 i l’únic que ha completat les proves centenàries del món.

GISELA CARRIÓN BERTRÁN
L’atleta ribetana de l’Esportiu Penedès, campiona d’Espanya de Trail Running el 2020 i de Quilòmetre Vertical el 2019, a més de ser Internacional amb Espanya en diferents ocasions i atresorar dos quarts llocs de prestigi, un al Mundial de 2018 en la combinada Kilòmetre Vertical + Sky Race i l’altre a l’Europeu de 2019. Entre els molts podis de prestigi, destaquen el de la Mitja Pirineu o el de la clàssica Behobia-San Sebastián, a més de guanyar la 10K de Vilafranca o la Mitja de l’Espirall.

Com a acte previ de celebració del vintè aniversari, el Centre Excursionista organitza una caminada popular, aquest diumenge. La caminada recorrerà el nou tram de la marxa 7 Cims 2024, entre el Cim del Solanes i la població de Pontons. Inscripcions obertes al web del CEP fins aquest proper dijous.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: