Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Vilajoana, nou entrenador del FC Vilafranca

Vilajoana, de 54 anys, serà presentat aquest dijous (19:15h), tot i que aquest dimarts ja ha dirigit el seu primer entrenament.

El FC Vilafranca ha anunciat la contractació del tècnic David Vilajoana (centre de la foto), com a entrenador de l’equip. El nou capità del vaixell vilafranquí ve acompanyat dels tècnics Carles Moya i Nacho de Prada. La seva presentació oficial tindrà lloc dijous abans de l’entrenament. Aquest dimarts, el nou entrenador ja ha conegut la plantilla i ha dirigit la seva primera sessió.

Vilajoana, nascut el 12 de desembre del 1969, atresora una trajectòria contrastada a les banquetes del futbol català.

El nou preparador dels vilafranquins arriba procedent del Granollers, equip que va dirigir des de l’estiu del 2022 fins el passat mes de desembre, quan va ser destituït (l’equip era últim de la Lliga Elit).

També va entrenar el Mediona, l’Europa B (des del curs 13/14) i posteriorment va agafar les regnes del primer equip escapulat, amb el qual va ascendir a 2a Federació la temporada 20/21. És tota una institució a l’Europa, equip que va dirigir en 120 ocasions.

De moment, la vinculació del tècnic amb l’entitat penedesenca serà fins a final de la present temporada. Per davant 11 partits de lliga, en els quals buscarà treure l’equip del descens i mantenir-se un any més al grup 5 de Tercera RFEF.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: