Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú proposa un acord de govern d’esquerres

El grup municipal Vilafranca en Comú considera que ja és hora d’arribar a un acord de govern d’esquerres i progressista.

Per David Espínola, membre de Vilafranca en Comú i assessor de Sumar al Congrés, aquest acord és necessari per poder fer front als reptes de la vila els propers anys, i assegura que un acord de govern pot contribuir a garantir la continuïtat de l’estabilitat actual.

Per la seva banda, Ramon Arnabat apuntava que les avinences demostrades amb els acords de les ordenances fiscals i els pressupostos marquen una línia sòlida de cara al mandat i demostren que es poden posar d’acord en relació a punts clau. Arnabat considera que l’acord hauria d’incloure el Partit Socialista, Vilafranca en Comú, Esquerra Republicana i la CUP, encara que alguna d’aquestes formacions decidís no entrar al govern. I la regidora, Montserrat Romagosa, recorda que actualment 16 dels 21 regidors són d’aquests quatre partits d’esquerres i que comparteixen coincidències programàtiques, on cada grup hi pot posar el seu accent particular, tenint present que 3 de cada 4 vilafranquins va votar per ser representat per un partit progressista i d’esquerres. Des de Vilafranca en Comú apunten que l’equip de govern s’ha mostrat receptiu davant la proposta d’un govern d’esquerres.

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: