Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC veu un «canvi de rumb» en el pressupost municipal per transformar Vilafranca

La portaveu del grup municipal de Vilafranca en Comú Montse Romagosa i l’alcalde de Vilafranca Francisco Romero han signat aquest dimarts al migdia un acord de pressupostos.

L’acord és fruit de setmanes de negociacions que han tingut com a base els respectius programes electorals de les dues formacions, VeC i PSC. En base a les coincidències programàtiques, Romagosa veu en el pressupost municipal un «canvi de rumb» que contribuirà a la transformació de Vilafranca.

L’acord entre el PSC i Vilafranca en Comú se suma al que va signar Romero dimecres de la setmana passada amb el portaveu del grup municipal d’ERC Pere Sàbat. D’aquesta manera, la proposta de pressupost té assegurats els suports dels vuit regidors del PSC, els cinc d’ERC i la regidora de VeC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: