Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres medalles d’or pel Rítmica Vilafranca a la I Fase de Copa Catalana

Tres medalles d’or pel Rítmica Vilafranca a la I Fase de Copa Catalana

Ors pels conjunts infantil (nivell VIII) i el benjamí (nivell VII); i en individual, la gimnasta infantil Ariadna Isaza.

Aquest diumenge 18 de febrer s’ha celebrat al Vendrell la 1ª Fase de Copa Catalana de Conjunts de Base i la 2ª Fase de Copa Catalana d’Individual de Base.

El conjunt Benjamí Nivell VII del club, que s’estrenava en competicions de Copa Catalana, format per Arlet Raventós, Naiara Isaza, Maria Gutiérrez, Alba Roca i Laia Torras, amb el seu exercici de mans lliures, ha assolit la primera posició.

El conjunt Infantil Nivell VIII format per Uxue Gamazo, Vaèria Barrabes, Aina Martin, Paula Barrado i Montserrat Gutiérrez ha obtingut la medalla d’or amb el seu exercici de 5 pilotes. El conjunt Juvenil Nivell VII format per la Jana Torrents, Sheila Fernández, Nadia Perez, Júlia Arnan i Sara Queral, amb el seu muntatge de cèrcols i pilotes, han obtingut la millor nota de la seva categoria.

Finalment, la gimnasta individual Infantil nivell Base Ariadna Isaza amb l’aparell de corda, ha assolit la quarta posició d’un total de 31 gimnastes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: